Vandaag melden wij met trots dat Quadro 1 officieel beschikbaar is. Een nieuwe variant van Nederlands eerste Stikstof Raffinage Oplossing die compacter, zuiniger en nóg betaalbaarder is. Tot 50% goedkoper dan de concurrent en al geschikt voor melkveebedrijven vanaf 100 tot 200 melkkoeien.

Quadro 1 is meer dan een betaalbaardere variant van onze bewezen Quadro stikstofstripper: Hij is ontstaan uit onze visie om het reduceren van stikstofuitstoot voor ieder melkveebedrijf rendabel te maken. Door het slim selecteren van componenten en materialen en deze efficiënter te vervaardigen en toe te passen hebben we Quadro 1 naast betaalbaarder ook compacter en zuiniger weten te maken.

Door het efficiënte verbruik van Quadro 1 maken we het ook mogelijk om te kijken naar nieuwe manieren om onze betaalbaarste stikstofstripper ook onze duurzaamste stripper te maken. Quadro 1 is 100% elektrisch en kan optioneel voorzien worden van een warmtepomp en/of zonnepanelen, wat ervoor zorgt dat het raffinageproces 100% CO2 neutraal kan plaatsvinden. Omdat we weten dat niet ieder bedrijf ruimte binnen beschikbaar heeft, leveren we Quadro 1 ook optioneel volledig geïsoleerd voor plaatsing buiten, en hierbij is het dak fabrieksaf klaar voor de optioneel beschikbare zonnepanelen.

Vanaf begin oktober hebben we de aanvraagmogelijkheid voor Quadro 1 geopend en we zijn erg blij om te zien dat er door Quadro 1 ontzettend veel melkveebedrijven de stap durven te nemen om hun bedrijfsvoering te verduurzamen en hun stikstofuitstoot terug te dringen. Uiteraard blijft het mogelijk om via www.circularvalues.eu/quadro-1-sign-up/ uw interesse op te geven. Onze vertegenwoordiger neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om u alles te vertellen over de voordelen. Uiteraard staat ons team ook voor u klaar om u te woord te staan via de telefoon en via e-mail.

Bekijk de Quadro 1 datasheet.

 

Vindt alles over Quadro 1 begin 2022 op Farmcubes.eu

Achter de schermen werken we hard aan www.farmcubes.eu: De nieuwe online thuishaven van Farmcubes. Hier kunt u volgend jaar alles lezen over onze line-up aan stikstofstrippers en omgekeerde osmose-installaties. Uiteraard gaat u er ook alles vinden over Quadro 1. We verwachten de website in het eerste kwartaal van 2022 online te hebben. Houdt onze socials dus in de gaten!

Chat via WhatsApp
1
Heeft u een vraag?
Goedendag,

Welkom bij Farmcubes, een product van Circular Values.
Kunnen wij u ergens mee helpen?