Wilt u op een duurzame manier investeren in de toekomst van uw landbouwbedrijf? Een Farmcubes Quadro stikstofstripper is dé manier. En met een Subsidie voor groen-economisch herstel landbouw van de RVO wordt het nemen van deze stap nog aantrekkelijker. Vanaf 20 december kunt u uw aanvraag indienen en op de site van de RVO kunt u vinden aan welke voorwaarden u hiervoor moet voldoen. Voor deze regeling van het Economisch Herstelfonds (EHF) is ruim € 35 miljoen beschikbaar gesteld voor investeringen in landbouwbedrijven. Met deze subsidie bereidt u niet alleen uw bedrijf voor op de toekomst; U helpt ook mee aan de milieu- en klimaatdoelen.

 

Hoe kunt u uzelf en uw bedrijf voorbereiden op de subsidieaanvraag en uw investering in een stikstofstripper?

 

Quadro 1: ook geschikt voor bedrijven tot 150 melkkoeien!

Eind 2021 lanceert Circular Values de Quadro 1, onze toegankelijkste stikstofstripper tot nu toe. Farmcubes is daarom ook geschikt voor bedrijven tot 150 melkkoeien. Ook hiervoor komt u in aanmerking voor subsidie.

 

Meer informatie

Subsidie voor groen-economisch herstel landbouw – RVO

Farmcubes Stationaire Stikstofstripper (Datasheet)

Farmcubes Mobiele Stikstofstripper (Datasheet)

Farmcubes Quadro (Video)

Chat via WhatsApp
1
Heeft u een vraag?
Goedendag,

Welkom bij Farmcubes, een product van Circular Values.
Kunnen wij u ergens mee helpen?