Einde van de derogatie voor Nederland?
Houdt grip op uw mestafzetkosten en reduceer uw stikstofuitstoot
Klik hier
Quadro 1
Der erste Stickstoffstripper der Niederlande: noch günstiger.
Klik hier
Previous slide
Next slide
kg / Jahr
0

Stickstoffproduktion

kg / Jahr
0

Einsparung von Düngemitteln

kg / Jahr
0

CO2-Einsparung

kg / Jahr
0

Reduzierung des Transports

Willkommen bei Farmcubes

Farmcubes is een modulair concept voor het raffineren van mest op de boerderij. Door middel van Farmcubes kunnen waardevolle componenten uit mest worden gehaald. Farmcubes is vooral bekend van de Quadro stikstofstrippers, waarmee melkveehouders stikstof uit mest kunnen terugwinnen en omzetten in hoogwaardige kunstmest en hiermee hun stikstofuitstoot kunnen reduceren.  De Farmcubes Quadro stikstofstripper was de eerste in zijn soort in Nederland. 

Derzeit gibt es auf dem Markt nur komplette Komplettlösungen für die Mehlvermahlung. Jeder Betrieb ist jedoch so spezifisch, dass ein vollständiges und starres System oft nicht oder nicht optimal passt. Ein All-in-One-System erhöht die Produktionskosten und macht die Systeme für den durchschnittlichen Landwirt oft unerschwinglich. Farmcubes ist anders: Es ist ein vollständig modulares System, das an die Bedürfnisse jedes Betriebs angepasst werden kann. Sie besteht aus drei Hauptelementen, nämlich der Mono-Fermentation und der Raffination von Dick- und Dünnfraktionen. Innerhalb jedes Elements kann man auch wählen, ob man es erweitern oder vereinfachen möchte. So entsteht eine Speisekarte, in die jeder seine Wünsche eintragen kann, und der Landwirt muss nur in die Elemente investieren, die er tatsächlich benötigt. Die Module können auch per Plug-and-Play angeschlossen und getrennt werden, und ihre Bedienung wurde so weit wie möglich vereinfacht. 

Met Farmcubes houden we de zaken graag eenvoudig, zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie en de bediening. Farmcubes installaties worden niet alleen door Farmcubes zelf ontworpen en ontwikkeld, maar ze worden ook door ons gebouwd, geïnstalleerd en volledig up-and-running gemaakt. En na oplevering kunnen Farmcubes altijd op afstand gemonitord worden, zodat de klant ook in deze fase altijd verzekerd is van een optimaal werkende installatie.

Farmcubes ist die Kreislauflösung für Milchviehbetriebe, weil sie:

  • Bietet eine ausgewogene Düngung für ein gesundes Bodenleben
  • Verringerung der Transportbewegungen und damit der CO2-Emissionen
  • Eliminiert den Bedarf an Kunstdünger
  • Zorgt voor een aanzienlijke stikstofreductie
  • Maakt het bedrijf niet meer afhankelijk van derogatie
  • Ist eine wirtschaftliche Lösung für den Milchviehhalter.

Wer wir sind

Over Farmcubes

Uw partner in het opwaarderen van agrarische restproducten. Farmcubes levert concepten om organische reststromen te raffineren en zo bruikbare nutriënten en/of vezels te winnen. Of het nu gaat om stikstof, fosfaat of andere componenten.

Farmcubes heeft enkele concepten ontwikkelt om zowel op centraal als decentraal niveau, specifieke componenten uit een productstroom te winnen zodat dit product veel beter inpasbaar is in de nabije omgeving. Onze focus is een circulaire biobased business en het creëren van toegevoegde waarde uit mest en digestaat door deze op te waarderen tot hoogwaardige meststoffen. Bij Farmcubes is het onze ambitie om duurzame technologie te leveren aan boeren, industrie en maatschappij. Het gescheiden ‘zuivere’ component is hoogwaardig en beter inpasbaar in andere kringlopen die daarmee gesloten kunnen worden. Voor de decentrale aanpak op de boerderij biedt Farmcubes veelal oplossingen in modulaire systemen zodat het past op ieder bedrijfstype en bij iedere bedrijfsvoering. Zo kan de veehouderij ook sterk bijdragen aan de circulaire en biobased economie, waardoor zij zowel financieel als milieutechnisch duurzamer kan worden en minder afhankelijk van beperkingen door (milieu-)wetgeving, zoals bijvoorbeeld de EU-wetgeving voor derogatie van de Nitraatrichtlijn.

Finden Sie heraus, was Farmcubes für Ihr Unternehmen tun kann? Nehmen Sie Kontakt mit uns auf!

Chat via WhatsApp
1
Heeft u een vraag?
Goedendag,

Welkom bij Farmcubes, een product van Circular Values.
Kunnen wij u ergens mee helpen?