Dat blijkt uit de conceptafspraak die gemaakt is in Brussel. Nederland verliest per 2026 zijn uitzonderingspositie. Tot aan 2026 wordt de derogatie geleidelijk aan afgebouwd. Als gevolg hierop zullen melkveehouders op zoek moeten naar alternatieven voor mestafzet.

Een uitstekend alternatief is het raffineren van stikstof uit mest en het creëren van een hoogwaardige kunstmestvervanger. Met onze Farmcubes Quadro stikstofstripper kunt u dit bereiken. Door de stikstof eerst uit uw rundermest te verwijderen kunt u deze probleemloos uitrijden over uw eigen land, waardoor u deze niet meer hoeft af te zetten. Dit zorgt voor een significante stikstofreductie op uw melkveebedrijf. De stikstof uit de mest wordt in de stikstofstripper omgezet in vloeibaar ammoniumsulfaat (ASL). Met de stijgende prijzen voor kunstmest in het achterhoofd kunt u hiermee dus ook nog besparen op de aanschaf van kunstmest.

De definitieve uitspraak volgt naar verwachting op 15 september maar nu is hét moment om een aanvraag te doen voor een Farmcubes Quadro N-stripper waarmee u dus nooit meer afhankelijk bent van derogatie. Wanneer u namelijk zo snel mogelijk een aanvraag doet kunt u dit jaar nog profiteren van alle voordelen! Circular Values biedt ook leaseopties aan voor Quadro, waarmee u de investering kunt spreiden. Ons team vertelt u graag meer.

Ontdek meer: Quadro Stikstofstripper – Farmcubes
Configureren: Quadro Configurator – Farmcubes

Heeft u vragen over deze ontwikkeling of over een Farmcubes-product? Neem contact op met onze binnendienst.

E-mail: info@circularvalues.eu
Telefoon: 088-0407700
WhatsApp: https://wa.me/message/BYLZCP7MYHK5H1

 

Chat via WhatsApp
1
Heeft u een vraag?
Goedendag,

Welkom bij Farmcubes, een product van Circular Values.
Kunnen wij u ergens mee helpen?